2022-04-02 09:45:05• hírek • Szatmár.ro

Viharral és jéggel köszöntötte Szatmár megyét az április

Heves esőzéssel, helyenként jéggel érkezett péntek délután Szatmár megyébe a vihar. Volt ahol a tűzoltók beavatkozására is szükség volt, másutt a forgalmat akadályozta a lehullott nagy mennyiségű csapadék.

Nyári viharokra emlékeztető meteorológiai jelenség sújtotta pénteken Szatmárnémetit és a megye számos részét. Sok helyen jég is jött az esővel, másutt a lehullott csapadék mennyisége, vagy a nagy erejű szél okozott gondokat.

A Szamos Sürgősségi Felügyelet tájékoztatása szerint Nagykárolyban egy férfit megütött az áram, miután az hozzáért egy, a szél által kidöntött fához, amely a villamosvezetékekre dőlt. Az áldozatot a helyszínen ellátták, majd mentővel kórházba szállították.

A forgalmat a megye több pontján is akadályozta az esőzés, több autóvezető is inkább félrehúzott és úgy várta meg az ítéletidő végét.

Rövid időre kisebb áradások is kialakultak, Szatmárnémetiben például a Batizi-úton a vasúti átjáró alatt gyűlt meg az esővíz.

Mezőteremen egy fa dőlt az útra, az akadályt három tűzoltó közös erővel hárította el.

A szatmári tűzoltók egy csapata az épületekről lehulló/lelógó vakolat és építkezési anyagok eltávolítását hajtotta végre.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: